ELADÓ INGATLANOK

Családi ház

Ajánlat száma:124

KÉT GENERÁCIÓSNAK IS ALAKÍTHATÓ! Kaposváron 2005-ben épült, 120 m2 lakórésszel rendelkező, kitűnő állapotú családi ház a hozzá tartozó 746 m2 körbekerített saroktelekkel együtt eladó. Az ingatlan 3 szintes, a földszinten 3 szoba, konyha, étkező, előszoba, nappali, terasz található, míg az tetőtérben 1 szoba került beépítésre, továbbá egy külön lakás kialakítására alkalmas padlástér van. A ház lakószintje alatt teljes terjedelemben járólapozott, kitűnő állapotú szuterén húzódik, melyben többek között fürdőszoba, konditerem, 2 garázs került kialakításra. A fűtését a lakószinten egy BOSH, a szuterénben egy VAILLANT kazán biztosítja lapradiátorokon keresztül, valamit a nappaliban cserépkályha. A családi ház POROTHERM (44) téglából épült, hőszigetelt fa nyílászárós (redőnnyel), BRAMAC tetős és ipari árammal rendelkezik. Az épület közepén lépcsőház van kialakítva, mely mellett a nagy terek, a kiváló elosztás és almérők elhelyezésének lehetősége egyedi igény esetén -vagy akár több generáció számára- megalapozza a társasház alapítását. ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (124)

Irányár:   79.900.000 Ft
Részletek

Családi ház

Ajánlat száma:125

GAZDÁLKODÁSRA ALKALMAS! Homokszentgyörgy kellemes, csendes utcájában kb. 60 m2-es családi ház a hozzá tartozó 2919 m2-es területtel eladó. A felújításra szoruló, vegyes falazatú épületben 1,5 szoba, konyha, kamra, előtér van. Az épület folytatásában nyári konyha, az udvarban 3 részes téglafalazatú gazdasági épület áll. A házban egyedi kályhafűtés van. A vezetékes víz illetve villany be van kötve, de szennyvíz nincs, valamint derítő sem található a telken. ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (125) ¤

Irányár:   2.490.000 Ft
Részletek

Családi ház

Ajánlat száma:126

KÉT GENERÁCIÓS! Kaposváron a Róma hegyen 123 m2 családi ház a hozzá tartozó 596 m2 területtel együtt eladó. Helyiségek a lakórészben: 2 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, kamra és előszoba, alatta van továbbá egy külön bejáratos lakás 1 szoba, konyha, fürdőszobával. Az udvaron garázs, téglaboltozatos pince valamint melléképület van. Gáz-, valamint vegyes tüzelésű központi fűtés van kialakítva. A ház a 70-es években épült, jó állapotban van, de korszerűsítésre szorul. TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (126) ¤

Irányár:   33.500.000 Ft
Részletek

Gázfűtéses lakás

Ajánlat száma:127

FELÚJÍTOTT BELVÁROSI LAKÁS! Kaposváron a Kossuth Lajos utcában, mégis csendes környezetben, parkosított udvarral rendelkező 6 lakásos felújított téglaépületben 51 m2-es lakás eladó. Helyiségek: 1 szoba - hálófülke, közlekedő-konyha, fürdőszoba, wc. Ablakai a napfényes udvarra néznek, a műanyag nyílászárók szúnyoghálóval felszereltek. A szoba aljzata laminált padló, a többi helyiség járólapos. A fűtést és a meleg vizet saját Viessmann cirkó kazán biztosítja, a havi rezsiköltsége 20-25 000 Ft. Az ingatlan társasházban van, önálló helyrajzi számmal rendelkezik, tehermentes. Parkolás az utcán megoldható. Befektetésnek is alkalmas, jelenleg tartós bérlő által lakott. Az Európa Parktól 230 méterre található, így gyalogosan minden pár perc alatt elérhető. ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (127)

Irányár:   33.900.000 Ft
Részletek

Üzletek/Irodák

Ajánlat száma:128

GYALOG IS KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ! Kaposvár belvárosában rendezett, csendes, biztonságos tégla társasházban felújított 71 m2-es iroda eladó. Az ingatlan közvetlenül a társasház utcai bejárata mellett található. 5 helyiségből áll: fogadótér, 1 iroda, 1 tárgyaló, teakonyha, mosdó. A nagy iroda aljzata laminált padló, a tárgyalóban fa parketta, a többi helyiségben kerámia burkolat van. A fűtést Ariston kondenzációs kazán biztosítja. Alacsony rezsivel működtethető: kb. 20.000 Ft/hó. Közös költség 5000 Ft. Elsősorban kis ügyfélforgalmú, a környezetükre igényes, leinformálható vállalkozások jelentkezését várják új tulajdonosként. Igény esetén a szomszédos ingatlanból 40 m2 az ingatlanhoz kapcsolható egy ajtó kialakításával. Természetesen ez nem része a jelenlegi adásvételnek, csupán a bővítés lehetőségeként került megjegyzésre. Az Európa Parktól 230 méterre található, így gyalogosan minden pár perc alatt elérhető. Az irányár BRUTTÓ, az áfát tartalmazza! ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (128)

Irányár:   35.560.000 Ft
Részletek


Boldizsár Bt.
Ingatlanközvetítő Irodája
7400 Kaposvár, Anna u. 7.
Tel.: 82/511-088,
Mobil.:
+36-30-9563-089,

Ügyfélfogadás:
H-Cs: 9-17h-ig
P: 9-12h-ig
Nyitvatartási időn kívül:
előre egyeztetett időpontban
E-mail cím:
bolding@boldizsarbt.hu