ELADÓ INGATLANOK

Távfűtéses lakás

Ajánlat száma:117

2 SZOBÁS, ERKÉLYES LAKÁS! Kaposváron a Füredi út elején 50 m2-es, erkélyes lakás a 4. emeleten eladó. Helyiségek: 2 szoba, konyha, fürdőszoba, wc, előszoba. Kelet-nyugati fekvésű, műanyag nyílászárós, klímás, egyedi hőmennyiség mérős, az épületben van lift. Az erkély az ingyenes zöldövezeti parkolóra néz. Közös költség: 9.000,-Ft. ÜRES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (117)

Irányár:   26.500.000 Ft
Részletek

Zártkerti ingatlan

Ajánlat száma:118

LAKHATÓ HÉTVÉGI HÁZ, GARÁZZSAL! Kaposváron a Kapos hegyen 85 m2-es lakható hétvégi ház a hozzá tartozó 957 m2 területtel együtt eladó. Helyiségek: földszinten 2 szoba, konyha-étkező fürdőszoba, wc és kamra, tetőtérben: 1 szoba. A ház 2000-ben épült, szigetelt, tartozik hozzá egy 30 m2-es garázs. Fűtése kályhával valamint elektromosan megoldott. Az ingatlan a zártkerti művelés alól NINCS kivonva, kert művelési ágú, kifüggesztés szükséges! ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (118)

Irányár:   23.990.000 Ft
Részletek

Családi ház

Ajánlat száma:119

ENERGIATAKARÉKOS KÚRIA CSODÁS KÖRNYEZETBEN ELADÓ! Bárdudvarnokon kitűnő állapotban lévő 310 m2-es kúria 18.248 M-es területtel eladó. Az ingatlan az utóbbi években jelentős felújításon esett át. A Fő épületben vendéglátásra alkalmas 5 szoba, 1 félszoba fürdőszobával, nappali kandallóval, külön étkező helyiség, tálaló, konyha található. A másik épületrészben 2 szoba, konyha, fürdőszoba van, melyet mindenkori gondnoki lakásként használtak. Mindkét épületrész alatt téglaboltozatos pince van, az egyik borozóként a másik tárolóként hasznosítható. A felújítás során az eddigi földbe süllyesztett -gáztartályos konvektoros hő leadókkal működő és a nagy épített kandalló - fűtést új, nagyteljesítményű VIESSMANN hőszivattyús kazánnal, radiátor hő leadókkal egészítette ki a tulajdonos. Az előzetes elvi hozzájárulás megvan a napelemek felszerelésére. A vezetékes víz is be van vezetve, de működő kút is van az udvaron. A területen áll még automata kapus két állásos garázs, fűthető, felszerelt gépesített nyári konyha- mosókonyha ( mosógéppel, szárítógéppel) kamra. Megépítésre került a 12 m-es fedett medence , zuhanyozóval , 2 tároló, 3 állásos fedett autóbeálló( építése folyamatban van) . A kertrészben a konyha zöldségekkel való ellátására nagyméretű fóliasátrat húztak fel. Elkerítésre került kutya kennel is. A gondosan művelt , bekerített terület 18.248 m2, mely 2 helyrajzi számon szerepel. A külterületi "lakóház, udvar, gazdasági épület" besorolású épületekhez tartozik térkövezett 6150 m2. Határos a vele együtt meghirdetett 12098 m2-es szántó besorolású földterülettel, mely kifüggesztés köteles. Az ingatlan TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ. ¤ További információ bővebb képanyag, leírás kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (119)

Irányár:   220.000.000 Ft
Részletek

Távfűtéses lakás

Ajánlat száma:122

ERKÉLYES, FELÚJÍTOTT, CSAK BE KELL KÖLTÖZNI ! Kaposváron a Kanizsai utcában 54 m2-es, 4. emeleti, panorámás lakás csendes, szigetelt társasházban eladó. Helyiségek: 2 szoba, fürdőszoba (kád) külön wc, előszoba. Négy éve teljes körűen fel lett újítva, melynek során minőségi burkolatokat kapott, az ablakok és a bejárati ajtó műanyagra lettek cserélve, 32 amper bevezetésre került. Távfűtéses (lépcsőházi hőmennyiség mérős) valamint a lakás hűtését újszerű légkondicionáló biztosítja. A lakáshoz tartozik egy közös használatú tároló is. TEHERMENTES! HITEL, ÜGYVÉD BIZTOSÍTOTT! ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (122)

Irányár:   28.500.000 Ft
Részletek

Családi ház

Ajánlat száma:123

A FELÚJÍTÁST ÉRDEMES LESZ BEFEJEZNI! Hetesen, csendes mellékutcában 110 m2-es családi ház a hozzá tartozó 1571 m2-es telekkel eladó. Az 1975-ben épült épület teljes körű felújítását a tulajdonos elkezdte, elkészült a tetőcsere, héjazat csere, külső nyílászárók egy részének műanyagra cserélése, az épület aljzat betonozása. 2 szoba, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, wc, helyiségek kerültek kialakításra. Több bejárattal rendelkezik, mindegyik előtt kis terasszal. Vezetékes víz, villany, gáz a házban. A fűtés szerelés, a festés, a burkolatok lerakása, a fürdőszoba szerelvényezése, konyha beépítése lett még betervezve, melyek elvégzése az új tulajdonosra vár. Az udvarban nyári konyha, garázs, tároló áll. További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (123)

Irányár:   28.900.000 Ft
Részletek


Boldizsár Bt.
Ingatlanközvetítő Irodája
7400 Kaposvár, Anna u. 7.
Tel.: 82/511-088,
Mobil.:
+36-30-9563-089,

Ügyfélfogadás:
H-Cs: 9-17h-ig
P: 9-12h-ig
Nyitvatartási időn kívül:
előre egyeztetett időpontban
E-mail cím:
bolding@boldizsarbt.hu