ELADÓ INGATLANOK

Gázfűtéses lakás

Ajánlat száma:108

ÚJSZERŰ BELVÁROSI LAKÁS ELADÓ! Kaposváron 104 m2-es kétszintes belvárosi lakás a hozzá tartozó 16.5 m2-es garázzsal együtt eladó. Helyiségek: nappali, konyha, fürdőszoba, wc, előszoba, kamra, erkély, az emeleten 2 szoba közlekedő, fürdőszoba. Cirkófűtéses, VELUX tetőablakok illetve műanyag ablakok lettek beépítve, melyek révén a lakás nagyon világos. A garázsban van víz, áram illetve szerelőakna, továbbá udvari beállás is lehetséges. Az erkély nyugati fekvésű, autóforgalom hiányában csendes. ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (108)

Irányár:   47.900.000 Ft
Részletek

Nyaraló

Ajánlat száma:110

NYARALÓ IGAL GYÓGYFÜRDŐN! Igal üdülőövezetének csendes utcájában 42 m2-es (+ 13 m2 fedett terasszal) állandó lakhatásra is alkalmas, hétvégi házként nyilvántartott fából épült nyaraló a hozzá tartozó 275 m2-es gondozott telekkel eladó. A nyaralóba belépve egy 11,5 m2-es előszoba + nappali + konyha-étkező rész található, amelyből nyílik a három egyaránt 8.7 m2-es félszoba/hálószoba, valamint a zuhanyzós fürdő helyiség wc-vel. A fűtést hűtő-fűtő klíma, illetve a fürdőszobában elektromos törölközőszárítós radiátor, a meleg vizet pedig bojler biztosítja. Az utcában a szennyvízelvezetés megoldott. Az épület mellett található egy szerszámos-tároló. A nyaraló onduline tetős, K-NY tájolású, homlokzata szigetelt, jó állapotú, de igény szerint természetesen felújítható, valamint a kis alapterület ellenére kitűnő az elosztása. Az ingatlant jelenleg bérlő lakja, a bérleti jogviszony a tulajdonossal, illetve a bérlővel való megegyezés szerint folytatható. TEHERMENTES! HITEL, ÜGYVÉD BIZTOSÍTOTT! ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (111)

Irányár:   21.800.000 Ft
Részletek

Nyaraló

Ajánlat száma:111

KEDVEZŐ ÁRON NYARALÓ IGAL GYÓGYFÜRDŐN! Igal üdülőövezetének egy csendes kis utcájában 35 m2-es állandó lakhatásra is alkalmas, hétvégi házként nyilvántartott fából épült LADA típusú palatetős K-NY tájolású hőszigetelt nyaraló, a hozzá tartozó 241 m2-es gondozott telekkel eladó. A nyaralóba belépve annak előszobájából nyílik egy 14 m2-es nappali + egy kisebb konyha sarok, egy 8 m2-es félszoba/hálószoba, valamint a zuhanyzós fürdő helyiség wc-vel. A bejárat előtt egy kisebb 5 m2-es fedett terasz található. A fűtést szieszta gázkazán, illetve mennyezeti fűtőpanel, a meleg vizet a konyhában elektromos bojler, a fürdőben csapra szerelt elektromos vízmelegítő biztosítja, az utcában a szennyvízelvezetés megoldott. Az épület mellett található egy szerszámos-tároló, valamint a pihenést szolgáló fedett pergola, illetve kerti kiülő. A ház a kis alapterület ellenére kitűnő az elosztása. Jelenleg bérlő lakja, a bérleti jogviszony a tulajdonossal, illetve a bérlővel való megegyezés szerint folytatható. TEHERMENTES! ¤ HITEL, ÜGYVÉD BIZTOSÍTOTT! További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (111)

Irányár:   15.600.000 Ft
Részletek

Távfűtéses lakás

Ajánlat száma:112

1,5 SZOBÁS ELŐKERTES LAKÁS ELADÓ! Kaposváron a Búzavirág utcában 44 m2-es, felújítandó lakás eladó. Helyiségek: 1,5 szoba, konyha, fürdőszoba (kád, WC) és előszoba. A lakás műanyag nyílászárós, lépcsőházi hőmennyiségmérős, távfűtéses. Az épület panelprogram keretében szigetelésre került, parkolás a ház körül ingyenes. A lakáshoz tartozik egy kisméretű előkert. ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (112)

Irányár:   19.900.000 Ft
Részletek

Családi ház

Ajánlat száma:115

ELADÓ CSALÁDI HÁZ, GAZDÁLKODÁSRA ALKALMAS! Szentbalázson felújításra szoruló 100 m2-es családi ház a hozzá tartozó 5209 m2 területtel együtt eladó. Helyiségek: 3 szoba, konyha, fürdőszoba (kád, wc) előszoba. Fűtését konvektorok, valamint cserépkályha biztosítja. Vegyes falazatú, az udvarban garázs, jó állapotú istálló tetőszellőzéssel, gazdasági épületek állnak. Az ingatlan összközműves. TEHERMENTES, RÖVID HATÁRIDŐVEL BIRTOKBA VEHETŐ! ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (115)

Irányár:   14.490.000 Ft
Részletek


Boldizsár Bt.
Ingatlanközvetítő Irodája
7400 Kaposvár, Anna u. 7.
Tel.: 82/511-088,
Mobil.:
+36-30-9563-089,

Ügyfélfogadás:
H-Cs: 9-17h-ig
P: 9-12h-ig
Nyitvatartási időn kívül:
előre egyeztetett időpontban
E-mail cím:
bolding@boldizsarbt.hu