ELADÓ INGATLANOK

Családi ház

Ajánlat száma:115

ÁRCSÖKKENTÉS! ELADÓ CSALÁDI HÁZ, GAZDÁLKODÁSRA ALKALMAS! Szentbalázson felújításra szoruló 100 m2-es családi ház a hozzá tartozó 5209 m2 területtel együtt eladó. Helyiségek: 3 szoba, konyha, fürdőszoba (kád, wc) előszoba. Fűtését konvektorok, valamint cserépkályha biztosítja. Vegyes falazatú, az udvarban garázs, jó állapotú istálló tetőszellőzéssel, gazdasági épületek állnak. Az ingatlan összközműves. TEHERMENTES, RÖVID HATÁRIDŐVEL BIRTOKBA VEHETŐ! ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (115)

Irányár:   12.500.000 Ft
Részletek

Zártkerti ingatlan

Ajánlat száma:118

ÁRCSÖKKENTÉS! LAKHATÓ HÉTVÉGI HÁZ, GARÁZZSAL! Kaposváron a Kapos hegyen 85 m2-es lakható hétvégi ház a hozzá tartozó 957 m2 területtel együtt eladó. Helyiségek: földszinten 2 szoba, konyha-étkező fürdőszoba, wc és kamra, tetőtérben: 1 szoba. A ház 2000-ben épült, szigetelt, tartozik hozzá egy 30 m2-es garázs. Fűtése kályhával valamint elektromosan megoldott. Az ingatlan a zártkerti művelés alól NINCS kivonva, kert művelési ágú, kifüggesztés szükséges! ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (118)

Irányár:   22.990.000 Ft
Részletek

Családi ház

Ajánlat száma:119

ENERGIATAKARÉKOS KÚRIA CSODÁS KÖRNYEZETBEN ELADÓ! Bárdudvarnokon kitűnő állapotban lévő 310 m2-es kúria 18.248 M-es területtel eladó. Az ingatlan az utóbbi években jelentős felújításon esett át. A Fő épületben vendéglátásra alkalmas 5 szoba, 1 félszoba fürdőszobával, nappali kandallóval, külön étkező helyiség, tálaló, konyha található. A másik épületrészben 2 szoba, konyha, fürdőszoba van, melyet mindenkori gondnoki lakásként használtak. Mindkét épületrész alatt téglaboltozatos pince van, az egyik borozóként a másik tárolóként hasznosítható. A felújítás során az eddigi földbe süllyesztett -gáztartályos konvektoros hő leadókkal működő és a nagy épített kandalló - fűtést új, nagyteljesítményű VIESSMANN hőszivattyús kazánnal, radiátor hő leadókkal egészítette ki a tulajdonos. Az előzetes elvi hozzájárulás megvan a napelemek felszerelésére. A vezetékes víz is be van vezetve, de működő kút is van az udvaron. A területen áll még automata kapus két állásos garázs, fűthető, felszerelt gépesített nyári konyha- mosókonyha ( mosógéppel, szárítógéppel) kamra. Megépítésre került a 12 m-es fedett medence , zuhanyozóval , 2 tároló, 3 állásos fedett autóbeálló( építése folyamatban van) . A kertrészben a konyha zöldségekkel való ellátására nagyméretű fóliasátrat húztak fel. Elkerítésre került kutya kennel is. A gondosan művelt , bekerített terület 18.248 m2, mely 2 helyrajzi számon szerepel. A külterületi "lakóház, udvar, gazdasági épület" besorolású épületekhez tartozik térkövezett 6150 m2. Határos a vele együtt meghirdetett 12098 m2-es szántó besorolású földterülettel, mely kifüggesztés köteles. Az ingatlan TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ. ¤ További információ bővebb képanyag, leírás kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (119)

Irányár:   220.000.000 Ft
Részletek

Távfűtéses lakás

Ajánlat száma:122

ÁRCSÖKKENTÉS! ERKÉLYES, FELÚJÍTOTT, CSAK BE KELL KÖLTÖZNI ! Kaposváron a Kanizsai utcában 54 m2-es, 4. emeleti, panorámás lakás csendes, szigetelt társasházban eladó. Helyiségek: 2 szoba, fürdőszoba (kád) külön wc, előszoba. Négy éve teljes körűen fel lett újítva, melynek során minőségi burkolatokat kapott, az ablakok és a bejárati ajtó műanyagra lettek cserélve, 32 amper bevezetésre került. Távfűtéses (lépcsőházi hőmennyiség mérős) valamint a lakás hűtését újszerű légkondicionáló biztosítja. A lakáshoz tartozik egy közös használatú tároló is. TEHERMENTES! HITEL, ÜGYVÉD BIZTOSÍTOTT! ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (122)

Irányár:   26.990.000 Ft
Részletek

Családi ház

Ajánlat száma:123

A FELÚJÍTÁST ÉRDEMES LESZ BEFEJEZNI! Hetesen, csendes mellékutcában 110 m2-es családi ház a hozzá tartozó 1571 m2-es telekkel eladó. Az 1975-ben épült épület teljes körű felújítását a tulajdonos elkezdte, elkészült a tetőcsere, héjazat csere, külső nyílászárók egy részének műanyagra cserélése, az épület aljzat betonozása. 2 szoba, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, wc, helyiségek kerültek kialakításra. Több bejárattal rendelkezik, mindegyik előtt kis terasszal. Vezetékes víz, villany, gáz a házban. A fűtés szerelés, a festés, a burkolatok lerakása, a fürdőszoba szerelvényezése, konyha beépítése lett még betervezve, melyek elvégzése az új tulajdonosra vár. Az udvarban nyári konyha, garázs, tároló áll. ¤ További információ kérhető az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@boldizsarbt e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (123)

Irányár:   28.900.000 Ft
Részletek


Boldizsár Bt.
Ingatlanközvetítő Irodája
7400 Kaposvár, Anna u. 7.
Tel.: 82/511-088,
Mobil.:
+36-30-9563-089,

Ügyfélfogadás:
H-Cs: 9-17h-ig
P: 9-12h-ig
Nyitvatartási időn kívül:
előre egyeztetett időpontban
E-mail cím:
bolding@boldizsarbt.hu